Strak moderne woning met grote tuin, zwembad en wijds uitzicht, vraagprijs 495.000 euro

Zeer moderne woning met strakke vormgeving en gebouwd met hoogwaardige materialen.

  • Saint-Hippolyte-du-Fort, Gard
  • woonoppervlak 180 m2
  • eigen terrein 1837 m2
  • zeer licht, hoge ramen, buiten terrassen
  • Zwembad 4×8 m met houten terras
  • rustig gelegen
  • prachtig wijds uitzicht

Op de leefetage vindt u een ruime woonkamer met haard en hoog plafond en hoge glazen pui die toegang geeft tot een groot betegeld terras op het zuiden met zonwerende overkapping. De open keuken is ingericht met Bulthaup meubilair en Smeg keuken apparatuur.

Er is een grote slaapkamer-en-suite met toegang tot het terras en een grote kastenwand, een werk-kamer (te gebruiken als 2e slaapkamer) op het noorden en op de gang een gasten-toilet met fonteintje.

Op de lagere verdieping (tuin-niveau) bevindt zich een groot atelier met hoge ramen en toegang tot het terras (gedeeltelijk overdekt) in de tuin en het zwembad, er is een extra slaapkamer en een tweede keuken + bijkeuken.

In het gehele huis is vloer-verwarming/koeling aangebracht. Alle ramen zijn voorzien van dubbel en gelaagd veiligheidsglas. Er zijn zonwerende elektrische rolgordijnen voor de glazen pui in de woonkamer.
De grote tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht, er is een groot zonneterras, het zwembad (8×4 m) heeft een teakhouten rand en er is een carport voor uw auto + enkele buitenplaatsen. Iets lager gelegen staan enkele olijfbomen en fruitbomen. Aansluitend aan de tuin ligt een deel van het terrein in natuurlijke staat.

Het huis ligt in het buitengebied van de gemeente Saint-Hippolyte-du-Fort, landelijk en rustig en toch op slechts 2 km van alle voorzieningen.
Dit huis is zeer recent gerealiseerd, haar kwaliteit samen met de ligging, de landelijke rust en het fantastische uitzicht bieden u een ideale plek onder de mediterrane zon.

Vul het contactformulier in voor meer informatie 

 

Comments are closed.