Gerenoveerde Bergerie met 2 Gîtes en 3 zwembaden in de Haute-Languedoc, 399.000 euro

Gelegen op een prachtige plek aan de rand van het natuurgebied Haute-Languedoc, een zorgvuldig gerestaureerde Bergerie van ca 120 m2 met moderne inrichting plus twee verhuuur-bungalows en 3 zwembaden op 14 ha eigen grond.

De bergerie ligt op het zuiden en is rond 2009 vergroot en biedt woonruimte over twee etages met in totaal 120 m2. Op tuin/terras-niveau bevindt zicht een ruime, lichte woonkamer (40 m2) met dubbele deuren naar het grote leefterras, toegang naar de modern ingerichte keuken (15 m2), een voorraad ruimte en separaat toilet. Een antieke smeedijzeren wenteltrap leidt naar de hogere verdieping waar de voordeur van het huis is vanaf de parking. Op deze etage vindt u onder het schuine dak een slaapkamer-en-suite met mooie badkamer (16 + 10 m2), een tweede slaapkamer (16 m2), een tweede badkamer (4 m2) plus een separaat toilet, een bergruimte met wasmachine aansluitingen en entree tot de lage zolderruimte.
De 2 gîtes wordt geheel gemeubileerd aangeboden.

De mediterrane tuin is zeer fraai aangelegd met trappen en muurtjes, natuurlijke beplanting en bloembakken. Het betegelde terras op het zuiden met zowel toegang naar de living als naar de keuken biedt voldoende ruimte aan een grote eettafel met stoelen en parasols en is voorzien van een vaste barbecue. Aan de oostzijde van het huis vindt u een mooi terras met fijne kiezel.
Het landschappelijk gelegen zwembad van 12 x 6 m is van betonnen constructie, betegeld aan de binnenzijde en heeft rondom een ruim zonneterras en een fijne zomerkeuken.

Op ruime afstand van het huis en zonder enige inkijk liggen de twee verhuur-bungalows van ca 57 elk, met living, keuken, badkamer, WC, 2 slaapkamers, mooi terras en elke bungalow met eigen zwembad en zonneterras. De verhuur levert ca € 24.000 per jaar aan inkomsten.

Het grootste gedeelte van de ruim 14ha grond ligt aaneengesloten op een heuvelig en rotsachtig landschap met bossen (mediterraanse eikenbomen, pijnbomen en buxus) en vlakke weides. Een privé weg van aangestampte aarde en fijne kiezel loopt over het terrein en verbind de 3 huizen met elkaar.

Het natuurgebied Haute-Languedoc biedt volop gelegenheid voor recreatie in de vorm van wandelen, hiken, kanovaren, mountainbiken, etc.
Goed bereikbaar via de route departementale vanaf Saint-Chinian (13 km) en Saint-Pons-le-Thomières (7 km).

Technische details:
Vaste aansluiting van water, elektriciteit en telefoon
Eigen waterbron, ideaal voor de 3 zwembaden en besproeiing tuinen
3 septic tanks
Bergerie en bungalows voorzien van dubbele beglazing en elektrische rolluiken
Kozijnen en beglazing bungalows geheel vernieuwd
Het geheel wordt gemeubileerd opgeleverd!

Saint-Pons op 7 km, Saint-Chinian op 13 k
Béziers met station TGV en vliegveld Vias-Ryanair op 47 km
Montpellier met station TGV en Internationaal vliegveld op 116 km
Carcassonne met Cité en vliegveld-Ryanair op 78 km
Autoroute op 45 km
Stranden op 60 km

 

Vul het contactformulier in voor meer informatie
https://huisinlanguedoc.eu/nieuw/?page_id=115

Comments are closed.