Charmante dorpswoning met tuin vlakbij winkels en horeca, vraagprijs 199.000 euro

Quissac, karakteristieke en lichte woning van ca 125 m2, gebouwd in natuursteen, met veel charme en in goede staat, op loopafstand van winkels, horeca en wekelijkse markt, gelegen aan een plein

  • Quissac, Gard
  • levendig en historisch stadje
  • natuurstenen woning
  • 125 m2 woonoppervlak, begane grond + 2 etages
  • 150 m2 tuin zonder inkijk
  • ideale vakantie woning ook voor verhuur

Begane grond met living van ca 40 m2, met een half-open keuken en WC. Natuurstenen trap. Op eerste etage 2 slaapkamers en een ruime badkamer. Op de tweede etage bevindt zich een lichte loft van ca 40 m2 met een hoog plafond.

Verwarming middels elektrische radiatoren, aangesloten op leidingwater, elektriciteit en riool. Ramen en deur met dubbel glas, sommige ramen zijn vervangen door PVC ramen in 2005.
Het dak is in 2011 geheel gereviseerd en voorzien van nieuw dakbeschot. Het huis is goed onderhouden en verkeerd in een goede staat.
De tuin op het zuiden van ca 150 m2 biedt mogelijkheid voor een zwembad en heeft een aangenaam uitzicht zonder inkijk. Er bevinden zich een waterput en natuurstenen muurtjes.

Door het centrum van Quissac loopt de rivier de Vidourle, een prachtige rivier met gelegenheid tot recreatie. In het najaar vult de rivier zich met regenwater uit de bergen en in het verleden trad die daardoor buiten zijn oevers. Het hele centrum van Quissac is daarom officieel een risico gebied voor overstroming. Er zijn echter ca 15 jaar geleden ruime voorzieningen getroffen door de gemeente en de provincie samen om Quissac te vrijwaren van overstromingen, sindsdien heeft het huis geen last meer van de rivier.

Quissac is een typisch zuid-Frans plaatsje met veel voorzieningen zoals winkels, wekelijkse markt, bars en restaurantjes en het is goed bereikbaar. Quissac ligt centraal tussen de bergen van de Cévennen en de stranden van de Middellandse zee, op ca 40 rijden van Montpellier en 30 minuten van Nîmes.
40 minuten van de snelweg, 45 minuten van het vliegveld, 30 minuten van het TGV station.

Zeer geschikt als vakantiewoning, zowel voor eigen gebruik als voor verhuur. Direct te betrekken.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Vraagprijs inclusief makelaarscommissie te betalen door de verkoper, berekend volgens deze staffel (klik).

Comments are closed.