Ideaal vakantiehuisje met zwembad en uitzicht, vraagprijs 267.500 euro

Een ideaal vakantiehuis met prachtige en onderhoudsvriendelijke tuin en wijds uitzicht op de grens van de bergen van de Haute-Languedoc enerzijds en de heuvels van de Méditerrannée anderzijds. 20 minuten ten noorden van Béziers, in de regio van de wijngaarden. 

  • Cessenon sur Orb
  • 110 m2 woonoppervlakte
  • 3 slaapkamers, 3 badkamers
  • verhuur 2 gites mogelijk
  • terrein 3500 m2 met prachtige tuin
  • zwembad
  • wijds uitzicht

Het huis biedt 110 m2 woonoppervlak en is opgedeeld in 3 zelfstandige units. 

Het oudste gerenoveerde gedeelte vormt de hoofdunit en bestaat uit een woonkamer met 2 dubbele openslaande deuren met toegang tot zowel het terras aan de zuidkant als het terras aan de noordkant, een half open keuken en 1 slaapkamer met kastruimte en een moderne badkamer waarin een douche, wastafel en WC plus een inloopkast. 

De twee overige units zijn later aangebouwd, waaronder een zelfstandige logeerruimte van twee verdiepingen. Op de begane grond een woon-vertrek met badkamer, een houten trap biedt toegang tot de slaapkamer op de bovenverdieping. Onder het schuine dak treft u veel bergruimte. 

De derde unit is een licht atelier met schuifdeuren die toegang geven tot het terras op het zuiden, deze unit heeft een nieuw geïnstalleerde badkamer en aansluitend een grote ruimte met wasmachine en bergruimte. 

De grote tuin van 3500 m2 ligt tegen een heuvel aan, beschut tegen de noordenwind en met wijds uitzicht over de heuvels. De tuin is mooi begroeid en praktisch ingericht. Een half bovengronds zwembad biedt verkoeling in de warme zomers. Een grote houten schuur is de werkplaats in de tuin. 

Het huis ligt in een romantisch gehuchtje binnen de gemeente Cessenon sur Orb aan het eind van een smal straatje. Het wordt verwarmd en gekoeld met elektrische, omkeerbare airconditioning in de leefvertrekken en elektrische radiatoren in de badkamers. 

Rustig gelegen met prachtig uitzicht in charmant gehucht, ideaal voor uw vakanties. 

Vul het contactformulier in voor meer informatie
https://huisinlanguedoc.eu/nieuw/?page_id=115

Comments are closed.