Gerenoveerde boerderij met stallen op het plateau van Larzac, VERKOCHT

Een mooi gerenoveerde boerderij op 10 minuten ten zuiden van Millau. Het bestaat uit een ommuurd perceel van bijna 4500 m2 met het huis van 250 m2, een gîte en bijgebouwen (700 m2).goede verhuur inkomsten

  • Millau op 10 minuten
  • 250 m2 woonoppervlakte
  • 4500 m2 grond
  • bijgebouwen 700 m2 
  • natuurlijk en rustig gelegen
  • prachtig uitzicht

Het gerenoveerde huis ligt op het zuiden met een mooi uitzicht op de heuvels en het landschap van de hoogvlakte van Larzac.
Onder het huis zijn caves en voormalige stallen. Een deel van het huis dateert uit de 16e/17e eeuw met op de begane grond een grote leefruimte (woonkamer / keuken / open haard) met toegang tot het terras en de tuin, 1 grote slaapkamer met hoog plafond en mezzanine, badkamer met bad, douche en 1 wastafel,
Het deel uit de 19e eeuw bestaat uit de entree, 2 grote verbonden door een tussendeur (bruikbaar als salon met slaapkamer), apart toilet en boven 2 grote slaapkamers met badkamer.

Centrale verwarming met houtpellets gestookt, alle ramen met dubbele beglazing zijn nieuw. Het huis verkeerd in zeer goede staat.
De gîte met een oppervlakte van 25 m2 + mezzanine biedt 4 slaapplaatsen met keuken, douche en toilet en privé terras et tuin en vrij uitzicht.
De bijgebouwen van de boerderij zijn talrijk en mooi; schuren, stallen (120 m2), schaapskooi (300 M2), voorraadschuren (70 en 300 m2), 2 watertanks in perfecte staat voor het opvangen van regenwater.

15 minuten van Millau, 15 minuten van de snelweg, 75 minuten van Montpellier met zijn TGV-treinstation, luchthaven en de stranden van de Middellandse Zee.

Vul het contactformulier in voor meer informatie 

Verkoopopdracht via volmacht.

Vraagprijs inclusief makelaarscommissie te betalen door de verkoper, berekend volgens deze staffel (klik).

Comments are closed.