Schitterend appartement op château-domein bij Canal du Midi, vraagprijs 302.000 Euro

Een kans om een uniek stuk Frans erfgoed te kopen, waar de elegantie en charme van vroegere tijden

zullen herleven. Dit château-domein ligt in het lieflijke dorp La Redorte in de Minervois, en wordt omgeven door het prachtige landschap en de oevers van het Canal du Midi. In de zomermaanden genieten de dorpsgenoten hier van de festiviteiten in de omgeving.  Een uniek project met de beschikking over een luxe zwembad (4x25m), een spa, een tearoom en een gastronomisch restaurant.  Appartementen en nieuwbouw huizen in het bouwplan zijn te koop vanaf € 111.000,-.

  • Woonruimte 67m²
  • Landoppervlakte 120m²
  • Aantal vertrekken 3
  • Aantal slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal WC’s 2
  • Airconditioning: Ja
  • Verwarming:  elektrisch, warmte wisselaar (lucht)
Alle eenheden zijn afgewerkt met de gebruikelijke hoge kwaliteit en de landelijke stijl van deze exclusieve projectontwikkelaar.

Een uniek project met op het complex een luxe zwembad (4x25m), een spa, een tearoom en een gastronomisch restaurant.

Appartementen en nieuwe huizen te koop vanaf een bouwtekening vanaf € 111.000,-. De bouw is gestart en oplevering wordt verwacht in apil 2013.

Het kasteel ligt in een typisch zuidfrans dorp genaamd La Redorte. In de zomermaanden genieten de inwoners van de festiviteiten in de stad en langs de oevers van het Canal de Midi. 30 minuten van Carcassone en 45 minutes van de lieflijke mediterrane stranden. Het kasteel is omgeven door twee parken en herbergt een geheime tunnel die in de 18e eeuw is gebouwd door Generaal Mathieu de La Redorte, een Franse edelman, welke een uniek kenmerk van het domein vormt.

Gemeenschappelijk terrein/activiteiten

– Zwembad, 25m x 4 – Exclusieve spa, 2 privé-behandelkamers en een verwarmd binnenzwembad, en een tearoom – Franse tuinen – Wijngebied, met proeverij aan het begin van de geheime tunnel – Wijngaarden – Olijfboomgaarden, groententuin – Kinderspeelgebied met een klein opzetzwembad en een speeltuin – Gastronomisch restaurant met terras en lounge-gedeelte – Bar-lounge – Receptie

Financiering

Alle huizen zijn te koop op leasebasis, met gegarandeerde huuropbrengst, of alleen voor eigen gebruik. Netto rendement is tussen 4 en 2%, afhankelijk van de hoeveelheid weken van eigen gebruik.

Eigenaren kunnen van alle voordelen gebruik maken van alle andere projecten van deze ontwikkelaar in Zuid-Frankrijk.

Alle eigenaren ontvangen 12 flessen wijn van dit hernieuwde wijndomein.

Voor financieringsvoorstellen kunt u contact met ons opnemen. Vele mogelijkheden, aanbetaling van 20% vereist.

Bereikbaarheid

La Redorte ligt aan D610 autoweg, de A61 ligt dichtbij. Locatie te midden van Carcassone en Narbonne.

Het vliegveld van Carcassone ligt dichtbij, anders kan men vliegen naar: Montpellier, Toulousse, Perpignan, Girona, Narbonne, alternatieve vliegvelden op 2 uur autorijden.

De TGV-stations van Carcassonne of Narbonne zijn het meest nabij.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Comments are closed.