Nieuw huis op kasteeldomein bij Pézenas, vraagprijs 260.000 Euro

Le Sud bestaat uit een in 2013 te bouwen complex van 5 huizen, in een park dat om het 19e eeuwse

Château Les Roches Fleuries ligt. Château des Roches Fleuries biedt een stille en veilige omgeving met parkeerplaats, zwembad, poolhouse en kinderzwembad. De huizen hebben twee of drie slaapkamers en een eigen tuin met de mogelijkheid er een eigen zwembad in te plaatsen.  De projectontwikkelaar bezit in dit gebied meerdere soortgelijke projecten, en kan na aankoop het beheer voor u regelen. Er kan uit twee pakketten van aankleding worden gekozen.

  • Woonruimte 82,73 m²
  • Woonkamer 22m²
  • Terras/balkon 19m²
  • Landoppervlakte 230,31m²
  • Aantal vertrekken 4
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 2
  • Aantal WC’s 2
  • Airconditioning: Ja
  • Verwarming:  elektrisch, warmte wisselaar (lucht)
Het huis wordt verkocht vanaf een bouwtekening. Oplevering in de herfst van 2013.  Met de bouw wordt gestart op het moment dat er een bankgarantie ter verzekering van de investering is afgegeven. De huizen in Le Sud kosten € 260.000 tot € 297.000  inclusief btw. Op de begane grond, met toegang tot de tuin, zijn de woonruimte met hoekkeuken en een gastentoilet en een slaapkamer met aangrenzende badkamer. Op de benedenverdieping (huis is gebouwd op een helling) zijn twee slaapkamers, een badkamer en een toilet. Het terras is op het zuidwesten gelegen en heeft een barbecue-plaats. De grootte van de kavels verschilt van 190 tot 277 m2. Voor het bedrag van € 29.900,- incl. BTW kunt u uw eigen zwembad laten plaatsen. Er kunnen twee meubilerings-/stofferingspakketten worden aangekocht van € 30.000,- of € 35.000,- afhankelijk van het aantal slaapkamers.

 

Het project

Locatie is in het dorp Lézignan-la-Cèbe, op een heuvel, met zicht over de daken van de omliggende huizen, slechts 5 minuten verwijderd van de middeleeuwse plaats Pézenas. Rond Chateau des Roches Fleuries zijn twee projecten met huizen gebouwd. “Le Potager” heeft vijf huizen die op het zuidwesten zijn gelegen en “Le Sud” bestaat uit vijf stuks, gebouwd tegen een heuvel, zodat er vanaf de bovenste verdieping toegang is naar de op het zuiden gelegen tuin en het zwembad. Binnenin het kasteel worden nog twee exclusieve huizen aangeboden.  Op het terrein zijn een zwembad voor gezamenlijk gebruik, een kinderzwembad en een poolhouse. Daarbij zijn er parkeerplaatsen voor alle eigenaren en kleine opslagruimtes voor bijvoorbeeld surfboards, fietsen, etc.. Deze bekende projectontwikkelaar is tevens de eigenaar van een spa- en healthresort in Pézenas, waardoor eigenaren de beschikking krijgen om deze faciliteiten tegen gereduceerd tarief te mogen gebruiken.

Beheer

Er kan een contract worden afgesloten waarin het volgende kan worden geregeld: verwelkoming huurders, sleuteloverdracht, schoonmaak van het huis, onderhoud privétuin en -zwembad.

Omgeving

Lézignan-la-Cèbe is 4km van Pézenas, net ten noorden van Béziers in het departement Herault, Languedoc Roussillon. De stranden liggen op 25km afstand en Montpellier, met vliegveld en TGV-station, op 55 km. Lézignan-la-Cèbe, is een typisch zuid-frans dorp, waar het dagelijkse leven gewoon goed is.

• In de zomermaanden kunnen de bezoekers met de lokale bevolking praten en van de plaatselijke festiviteiten genieten.

• Dichtbij is Pézenas: een kleine middeleeuwse plaats met antiekwinkels, straatjes met keien, restaurants, stille binnenplaatsjes en terrassen. Ooit de woonplaats van de 17e eeuwse toneelschrijver Molière, en de plek waar het hele jaar rond tot in de avonduren theatervoorstellingen, workshops en ambachtelijke markten worden gehouden.

• De milde winters, lange warme zomers en de locatie vlakbij de Middellandse Zee, maken dat het de perfecte plek is om een tweede huis te kopen.

Activiteiten in de omgeving

  • 6 golfbanen inclusief Saint-Thomas, Agde, Montpellier… • Culturele uitstapjes: middeleeuwse plaatsen Pézenas en Carcassonne, abdijen, musea… • Lokale stranden:  het Lido, Leucate, la Franqui, het meer van Salagou, • Wandelen:  langs het Canal du Midi, in het hart van de Faugères -wijngaarden, langs de paden van Saint-Jacques de Compostelle, in het natuurpark van de Haut-Languedoc, Saint Guilhem le Désert… • Sporten: zeilen, kitesurfen, kanoën, hengelsport… • Of alleen het brengen van een bezoek aan een lokale markt, om daar inkopen te doen voor uw lunch bij de plaatselijke producenten om er daarna aan de rand van uw zwembad met een glas gekoelde rosé van te genieten.

Investeringsplan

U koopt vanaf een bouwtekening en kunt het object te allen tijde zelf gebruiken. Er kan een contract worden afgesloten waarin de verhuur wordt geregeld, maar er zal geen inkomen worden gegarandeerd.

Bij aankoop is een aanbetaling van 2% van de koopsom vereist, welke op een derdenrekening bij de notaris zal worden bewaard. Bij de start van de bouw dient een derde deel van de aankoopsom te worden betaald en dient een bankgarantie te worden overlegd voor het resterende bedrag.

Neemt u contact met ons op voor meer informatie of voor financieringsmogelijkheden bij onze partners. Financiering is mogelijk bij een aanbetaling van 30% van de aankoopsom.

Bereikbaarheid

Lézignan-la-Cèbe ligt aan A9 autosnelweg, tussen Montpellier en Narbonne.

De TGV stopt in Montpellier, dat op 45 minuten autorijden ligt.

Gevlogen kan worden naar Montpellier (Transavia, Air France/KLM, British Airways) Carcassonne, Perpignan, Girona, Nîmes zijn alternatieve luchthavens op 2 uur autorijden.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Comments are closed.