Ons team in L-R

Initiatiefneemster en eigenaar van Anita Vermeulen Makelaar Languedoc-Roussillon, opgeleid als makelaar in Frankrijk en omringd door een uitgebreid Frans netwerk van makelaars en andere professionals die nodig zijn bij de aankoop van onroerend goed. In 2005 heb ik de beslissing genomen om zelf de stap van Nederland naar Frankrijk te zetten. Dat was ook het moment om op carrière gebied mijn hart te volgen en als onroerend-goed-adviseur te starten. In Frankrijk opereer ik vanuit Montpellier en help Nederlandstaligen om hun weg te vinden in het Franse oerwoud van kavelaanbod, huizenaanbod en regelgeving. Voor de mensen die graag zelf een groot deel van het werk doen bied ik ook gerichte service pakketten, zodat je alleen de begeleiding afneemt die je nodig hebt.
Ik help u graag om uw persoonlijke woonwensen “onder de zon” te realiseren. Daarvoor help ik u niet alleen bij het zoeken van het juiste huis of bouwkavel, maar ook tijdens de onderhandelingen en natuurlijk met het aankopen via de notaris.

 

Samenwerking met de Franse makelaar Vlady Vandewalde van VVGroupe Immobilier du Sud

Deze makelaar heeft een breed aanbod in luxe  vakantiehuizen en châteaux in de Languedoc. Kijk daarom ook eens op hun website en laat het mij weten als er huizen bijstaan die u aanspreken. Ik kan u daar dan verder over informeren.
Kijk voor het actuele aanbod op www.vvgroupe.com

 

 

 

Samenwerking met Eddy Claes, beheer van particuliere (vakantie) huizen in de regio 34/11/81

Hallo, mijn naam is Eddy Claes, ik woon al 8 jaar in Frankrijk. Naast het uitbaten van de lokale dorpswinkel doe ik het beheer van particuliere (vakantie) huizen in de regio 34/11/81. Hebt u een (vakantie)huis in de Languedoc-Roussillon en zoekt u hiervoor een beheerder die tijdens het verhuurseizoen uw gasten kan ontvangen, de schoonmaak kan regelen en het  zwembad- en tuinonderhoud kan opvolgen ? Dan kan ik mogelijk voor u iets betekenen. Indien gewenst ook buiten het verhuurseizoen  periodieke controles van het huis en eventueel opvolging van renovatiewerkzaamheden.
Mogelijk bent u ook niet tevreden met de bezettingsgraad van uw huis ? Ook daar kan ik u helpen om dat te verhogen door samen te zoeken naar beter renderende verhuurwebsites.
eddy.claes@sfr.fr of  +33 622 284 348

 

 

Lennart van der Meulen, bouwbegeleider.
Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Lennart van der Meulen en woonachtig in Nimes (Languedoc Roussillon).
Samen met mijn vrouw zijn wij in 2005 naar Frankrijk verhuisd. Wij hebben samen twee kinderen. Beide kinderen zijn in Frankrijk geboren en gaan hier naar school.
Onze ouders, die hier in Frankrijk al 20 jaar een huis hebben, zijn echte Frankrijk-kenners en hebben ons in deze grote stap op weg geholpen. Mijn ouders hebben, als architecten familie, ook een eigen huis in Frankrijk ontworpen en gebouwd. Na de bouw van de villa van mijn ouders bleek hoeveel mensen in hun directe omgeving ook een droom hadden van een eigen plek onder de zon.
Aangezien mijn ouders een dagje ouder werden heb ik deze taken van het begeleiden bij het bouwen van huizen overgenomen en doe ik inmiddels de gehele bouwbegeleiding. De kracht van ons kleine familiebedrijf is persoonlijke begeleiding, onze ervaring, het bouwen op maat van de klant, de open communicatie en kennis van zaken. Bouwbegeleiding Frankrijk

 

André van der Marel (Architect)
Villasophie is een architectenatelier met een ruime ervaring in het ontwerpen en begeleiden van woningbouw in Frankrijk.
Zowel renovatie als nieuwbouw, voor particulier en ontwikkelaar.
Duurzaamheid, eigentijds en respect voor historische kwaliteit zijn de basisprincipes van hun werk.
‘een goed ontwerp begint met een helder begrip van wat de klant nu precies wil. Simpelweg goed luisteren is dus eigenlijk de eerste stap hiernaartoe.’
Villa Sophie

 

 

Foto Marjan

Hallo mijn naam is Marjan de Koning en ik werk als tuinontwerper en allround hovenier sinds 18 jaar met mijn eigen bedrijf FLORERA tuinen ea. buitenruimtes. Mijn grote passie voor het zuiden bracht me bij de naam FLORERA en betekent bloemenmeisje.
Sinds 2010 werk ik internationaal en verzorg ik oa. voor de tuin in Frankrijk een tuinplan/-idee, tuinontwerp, beplantings- ea plannen. Zo ook voor een dakterras/ terras, bedrijfsruimte of klein landschap. Verder help ik met adviezen en of de aanleg daadwerkelijk te realiseren. Gesprekken en plannen kunnen in Nederland, maar ook in Frankrijk worden uitgewerkt. Mijn hart ligt in Zuid Frankrijk en ik hoop het spoedig te kunnen volgen. Ik werk er hard aan.

Samen scheppen we uit uw wensen en onze inspiratie een ruimte van sfeer, schoonheid en gebruiksplezier. www.florera.nl

 

 

 

Hier vindt u links naar overige interessante websites:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is aaghinnkhoccoaoc-1.png Voor ondersteuning bij praktische problemen in Frankrijk

B&B of Chambres d’Hôtes:

       logo_gite-baron  logo

 

Overige Frankrijk:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo-Maison-en-France.png 

 

La vie en France, Verhalen van frankrijkgangers

 

 

 

 

 

Comments are closed.