Natuurstenen vakantiehuis met wijds uitzicht en mooie tuin, VERKOCHT

 Prachtig gelegen authentieke woning gebouwd in natuursteen bestaande uit twee appartementen op een mooi ingericht terrein met meerdere terrassen en met een fabuleus uitzicht vanaf elke plek in het huis en in de tuin.

Het huis is gebouwd tegen een helling, aan de rand van het dorpje Lascours in de Gard. Het biedt een ononderbroken uitzicht op de natuur naar het westen, tot aan de eerste bergen van de Cévennen. De twee appartementen liggen boven elkaar, er is geen interne trapverbinding. Aan de straatkant is een overdekte carport.

Het bovenste appartement biedt ca 50 m2 woonoppervlak, met een salon  met open haard en eetkamer (16,5 + 9 m2), zelfstandige keuken, 1 slaapkamer (12,5 m2) met grote kastenwand, een doucheruimte met wastafel en een apart toilet. Een terras aan de keukenkant biedt een schaduwrijke plek in de zomer.

Het tweede appartement is zeer geschikt als gastenverblijf of om zomers te wonen, het biedt ca 37 m2, met een grote kamer (16,5 m2 salon of gastenkamer), een woonkeuken (12 m2), een kleine slaapkamer, doucheruimte met wastafel en toilet. De woonkeuken komt uit op het grote terras, gedeeltelijk overdekt met zomer-keuken.

De mooie, mediterraans ingerichte tuin biedt meerdere terrassen en zitgedeeltes zonder enige inkijk. Er is een platform voor een opbouw zwembad, maar het is ook goed mogelijk om een zwembad in te graven en vanaf elke plek in de tuin geniet u van het verre uitzicht.

Lascours is het hoger gelegen gedeelte van de gemeente Cruviers-Lascours, dat enige basisvoorzieningen biedt (zoals kruidenier en postkantoor), niet ver van Vézenobres (8 minuten rijden, met een ruime keuze aan winkeltjes) en ongeveer halverwege Nîmes en Alès (beide steden zijn ca 20 minuten rijden en bieden alle services van een stad).

Lascours ligt dichtbij de rivier de Gardon, waar je goed kunt baden en op een half uur rijden van de Cévennen, een prachtig bergachtig natuurgebied met meer mogelijkheden voor recreatie.

Het huis is goed onderhouden, de badkamers zijn nieuw gemaakt. Er is centrale verwarming in beide appartementen, waterleiding aansluiting, leiding-gas en riool aansluiting. Ideaal als vakantiehuis of als pied-a-terre in Frankrijk.

  • Tussen Nîmes en Alès
  • 2 woongedeeltes van 50 en 37 m2
  • mediterraanse tuin 600 m2
  • aan de rand van het dorp Lascours
  • zwembad mogelijk
  • prachtig uitzicht tot de Cévennen

Vul het contactformulier in voor meer informatie 

Vraagprijs inclusief makelaarscommissie te betalen door de verkoper, berekend volgens deze staffel (klik).

 

Comments are closed.