Dubbel appartement 19e eeuw top-renovatie, vraagprijs 848.000 euro

Rond het Bassin de Thau, 23 km van Sète, 50 m van het strand en de haven, in het hart van een voetgangersgebied, in een gebouw van de Xix eeuw, geheel gerenoveerde duplex van 203 m2 met terras en een zelfstandig appartement van 83 m2.

  • in het centrum van Marseillan, vlakbij de haven
  • top-renovatie 19e eeuw
  • Woonoppervlak 288 m2
  • B&B en gites verhuur mogelijk
  • zonnige binnenplaats zonder inkijk
  • 4 slaapkamers en 4 badkamers + studio met 5e badkamer

Op de begane grond, ruime woonkamer van 88 m2 met deuren en ramen aan de oost- en westzijde, zowel salon als eetkamer, ingerichte open keuken met uitzicht op een patio.
Een wenteltrap van charmant ijzerwerk in de woonkamer biedt toegang tot het slaapgedeelte boven. 2 slaapkamers, waaronder een master bedroom van 40 m2 met badkamer en dressing met toegang tot een balkon (13 m2) met uitzicht op de patio. De andere kamer van 12 m2 met eveneens eigen badkamer.

De binnenplaats op de begane grond van 70 m2 heeft geen enkele inkijk, u kunt hier genieten van de rust van deze plek.
Een gemeubileerde studio ca 25 m2 met aparte badkamer en toilet liggen in het verlengde van de patio.

Het zelfstandige appartement om vrienden te ontvangen of te gebruiken voor seizoensverhuur ligt op de 2e etage en heeft een aparte opgang.
Dit appartement van 84 m2 biedt een woonkamer met uitzicht op een terras, semi-open keuken, 2 suites met eigen badkamer en toilet.

De renovatie van dit pand is zeer goed uitgevoerd en er zijn hoogwaardige materialen gebruikt. Deze woning heeft alle voordelen van een huis in het dorpscentrum en ook dicht bij de stranden. Winkels op 20 m. Toegang tot de snelweg op 26 km, de internationale luchthaven 52 km, 55 km station, de stranden en de haven 50 m.

Deze duplex + appartement vormen deel nummer 3, 7, 14 en 16 van een klein complex van 16 eenheden. De jaarlijkse kosten voor de vereniging van eigenaren zijn 1560 € per en vormen een 571/1051 deel van de hele vereniging.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Vraagprijs inclusief makelaarscommissie te betalen door de verkoper, berekend volgens deze staffel (klik).

Comments are closed.