Service-pakketten

Onze makelaarstarieven
De huizen die wij in onze portefeuille hebben worden aangeboden tegen een verkoopprijs inclusief makelaarscourtage. De courtage wordt betaald door de verkoper en berekend aan de hand van een staffel (klik hier).
Niet inbegrepen zijn de zogenaamde “frais de notaires” (dit zijn de overdrachtsbelastingen en notaris emolumenten). Een indicatie van de hoogte van deze kosten sturen wij u op aanvraag toe.

Wat doet een service makelaar nog meer?

Orientatiegesprek
Een ontmoeting ter kennismaking en om u wegwijs te maken in de Franse regelgeving, de do’s en dont’s en antwoord te geven op uw brandende vragen. Dit gesprek kan plaatsvinden in Montpellier en duurt ca een uur. Kosten voor dit gesprek zijn € 60,-

Begeleiding op deelgebieden; zowel bij aankoop als bij verkoop
Wanneer u zelf een huis wilt zoeken of al gevonden heeft kunnen wij u ‘op maat’ verder helpen. Datzelfde geldt ook wanneer u voor uw bestaande woning een koper heeft gevonden.

  • Pakket reactief 

U wilt zelf de communicatie voeren, maar onbeperkt al uw vragen en ook de Franstalige documenten met ons kunnen bespreken.
Tarief 0,25% van de (ver)koopprijs met als minimum € 700,-

  • Pakket actief 

U wilt niet alleen de antwoorden op al uw vragen, maar ook dat wij, in overleg met u, de communicatie voeren met diverse betrokken partijen tijdens het aankoopproces.
Tarief 0,50% van de (ver)koopprijs met als minimum € 1.400,-

  • Pakket pro-actief

Wij maken een volledig draaiboek voor u en zullen steeds de voortgang van het aan- of verkoop proces volgen en de volgende stappen in gang zetten. Wij zullen actief onderzoek voor u plegen middels internet, telefoon of ons netwerk, wij zullen ons verplaatsen (binnen de grenzen van de Languedoc-Roussillon) voor de handtekeningen-sessies bij de notaris wanneer u daar zelf aanwezig wilt zijn.
Tarief 1% van de (ver)koopprijs met als minimum € 2.900,-.

Voor alle opties van de deelbegeleiding worden de omschrijving van de diensten en de voorwaarden duidelijk vooraf op papier gezet en ondertekend door beide partijen. Alle bedragen zijn inclusief BTW of TVA, de vaste tarieven dienen vooraf te worden betaald.

Vraag gerust de uitgebreidere voorwaarden van de diverse vormen van begeleiding bij ons op of neem contact op voor overleg over uw persoonlijke situatie.

Klink hier voor meer informatie of bel +33.6.71.12.12.32

Comments are closed.