Unieke Mas, Gites en B&B mogelijk, aan de rand van de Cévennen, VERKOCHT

Een grote en authentieke “mas” met bijgebouwen rondom een intieme binnenplaats temidden van een eigen terrein van 6 ha aan de rand van de Cevennen, geschikt voor gîtes verhuur, B&B en voor het houden van paarden.

  • Aan de rand van de Cévennen, tussen St Ambroix en Alès
  • mas 500 m2 + bijgebouwen
  • eigen grond 6 ha
  • eigen meertje en grotten
  • terrein en ligging zeer geschikt voor paarden aktiviteit
  • renovatie nog af te maken

De natuurstenen Mas heeft een woonoppervlak van ca. 500 m2, gedeeltelijk gerenoveerd met twee mazets van 23 en 42 m2 waarvan de laatste in gebruik is als logeerhuisje, iets verder van het huis nog een houten chalet en een voormalige schapenstal.

Mogelijkheid voor gebruik als B&B of gîtes verhuur. Meerdere ingangen in de Mas maakt splitsing in 3 woonunits mogelijk.

Het terrein is enigszins geaccidenteerd en grotendeels open begroeid met grassen en (fruit)bomen. Op het terrein zijn water-bronnen en er is een natuurlijk meertje van ca.150m2 met een rijke biotoop en natuurlijke grotten. Het domein is daarmee ook zeer geschikt voor het houden van paarden. Er is een voormalige rijbaan met enkele boxen en paardentochten in de Cévennen kunnen vanaf het terrein gestart worden.

Gelegen tussen Alès en St. Ambroix aan de rand van de Cevennen met de natuur en de rust van de bergen direct aan huis en alle recreatie mogelijkheden die daarbij horen. Toch slechts 15 min per auto vanaf Alès, een stad met alle benodigde voorzieningen en 50 minuten van Nimes en de autoroute. Zwem- en vaargelegenheden dichtbij vindt u in de rivieren de Ceze, Gardon en de Ardeche.

Het pand verkeerd in goede staat, maar de renovatie is nog niet geheel uitgevoerd, werkzaamheden zijn dus nog voorzien. Meer informatie op aanvraag verkrijgbaar.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Contact

Comments are closed.