Prachtig gerenoveerde voormalige pastorie in landelijk dorp, ONDER COMPROMIS

Een zeer authentiek pand gelegen in de omgeving van Faugères, ca 30 km van Béziers, in het centrum van een karakteristiek dorp in het achterland van de Languedoc. Een voormalige pastorie gebouwd tussen de15e en de 17e eeuw, natuurstenen gebouw, zeer goed gerenoveerd met een woonoppervlak van 220 m² en met 760 m2 tuin, geheel omsloten zonder inkijk, met enkele caves en een groot zwembad.

  • Tussen Pézenas en Clermont l’Hérault
  • in een landelijk dorpje
  • 220 m2 woonoppervlakte
  • 4 slaapkamers + 4 badkamers
  • 760 m2 tuin
  • zwembad 5 x 9 m met terrassen
  • rust en privacy gegarandeerd

Dit monumentale pand, zeer licht door z’n zuidelijke ligging, geeft u volop gelegenheid te genieten van de rust van het binnenland.

Op de begane grond, een woonkamer (30 m2) met open haard, eetkamer (30 m2) en separate keuken (19 m2) met uitzicht op een ruim terras (30 m2) op het zuiden, tevens een kantoor (16 m2). Een trap leidt u naar het slaapgedeelte boven met 3 slaapkamers (16, 24, 32 m2), elk met eigen badkamer, waaronder een ruime master-suite met dressing en badkamer met een walk-in douche.

De beneden verdieping telt 1 slaapkamer (16 m2) met badkamer, een atelier met natuurstenen muren en wijnkelder met boog-gewelf.
Het verwarmde zwembad (5×9 m) met een elektrische roldek biedt u volledige privacy om van het mediterrane klimaat te genieten.

Deze voormalige pastorie heeft vele kwaliteit-voorzieningen die u alle comfort bieden terwijl de historische authenticiteit van deze plek gewaarborgd blijft (aluminium schuiframen die in de muur schuiven, haard met houten schouw, originele parket vloeren, originele tegelvloer, videofoon, elektrisch buitenhek, elke kamer met eigen badkamer).

Vul het contactformulier in voor meer informatie 

Comments are closed.