Ruime vrijstaande villa met wijds uitzicht en groot zwembad in Cessenon sur Orb, VERKOCHT

Deze goed onderhouden villa met 180 m2 woonoppervlak biedt een ruime woonetage met grote woonkamer met open haard, volledig ingerichte separate keuken en een mooie entreehal. Drie treden leiden naar het slaapkamer-gedeelte met een hoofd-slaapkamer met inloop-kast en eigen badkamer met douche, een 2e en 3e slaapkamer, een separate badkamer met ligbad en een separaat toilet. Op tuin-niveau is een ruime studio met schuifpui naar het terras en het zwembad, met open keuken en badkamer met douche en toilet. Hier is ook de binnen-ingang naar de dubbele garage en dubbele carport.

De woonkamer en de slaapkamers bieden prachtig uitzicht over de vallei. De woonkamers en 2 slaapkamers hebben toegang tot het balkon die met een trap toegang geeft tot het zwembad. Het zwembad is ook van binnen uit te bereiken via de studio op tuin-niveau.

De villa ligt aan een rustige weg op loopafstand van het levendige dorp met diverse winkels en horeca met terrasjes. Er hoort een volledig omheind terrein bij het huis van 2100 m2 met een gedeeltelijk overkapt terras. Aan de zijkant van het huis ligt het prive zwembad van 11,5 m. x 5 m (1,1 tot 1,8 m diep), met romeinse trap en buitendouche.

Cessenon sur Orb ligt op de grens tussen het redelijk vlakke wijngebied van de Hérault enerzijds en het lage berggebied van de Haut-Languedoc anderzijds. Een prachtige regio en goed bereikbaar. 20 km vanaf Béziers met TGV station, vliegveld, en aansluiting op de autoroute A9, 15 km verder vind u de prachtige stranden van de Middellandse zee.

Een heerlijk huis met zeer goede verhuur mogelijkheden.

Vul het contactformulier in voor meer informatie 

Comments are closed.