Luxe studio in voormalige kapel op landgoed bij Pézénas, vraagprijs 204.750 euro

De kapel van een voormalige priorij is omgebouwd tot een luxe studio van 74 m2 en wordt gemeubileerd verkocht. De gehele priorij is een vereniging van eigenaren en alle eigenaren samen hebben het prachtige park van bijna 1 ha in gezamenlijk eigendom, evenals de 2 zwembaden. De studio heeft ook een privé tuin van 33 m2.

Er zijn uitstekende verhuur mogelijkheden voor dit appartement in een prachtige omgeving om slechts 5 minuten van de historische en toeristische stad van Molière, Pézénas, tussen Montpellier en Béziers.

De studio is optisch in gedeeltes verdeeld door plafond-bogen, het leef-gedeelte is 52 m2, het keukengedeelte is ca 10 m2 en de badkamer is 11 m² (ligbad, wastafel en toilet).

Buiten: er is een kleine tuin van 33 m2 voor exclusief privé gebruik. Daarnaast is er het gebruik van het gezamenlijke park met 2 zwembaden waarvan 1 verwarmd en 1 met kindergedeelte, tafeltennis-tafels en het eigendom van de oevers van een mooie beek.

Diverse: nieuwe elektrische verwarming, elektrische installatie en sanitair,  de rust van de Franse “campagne”. taxe foncière van ca 400 € en jaarlijkse lasten Vereniging van Eigenaren ca 900 per jaar (onderhoud zwembad / tuin etc ..), verhuur mogelijkheden € 540 / € 760 / 875 € / 965 € in laag / midden / hoog / hoogseizoen (mogelijkheid om dezelfde huur beheermaatschappij te houden) , internet + WIFI. De residentie is verboden voor huisdieren.

De vraagprijs is zeer scherp gesteld en daardoor niet onderhandelbaar.

2,5 km van een dorp met café / restaurant en winkels,
20 minuten van Beziers,
5 minuten van Pézenas en 25 minuten van de stranden.

Vul het contactformulier in voor meer informatie 

Comments are closed.