Fantastisch gelegen ruime villa met mooi uitzicht, VERKOCHT

 Zeer ruime villa van ca 200 m2 gelegen in het midden van een grote tuin van 5.000 m2, met zeer wijds uitzicht op het zuiden.
In de woning vindt u een ruime woonkamer met salongedeelte met mooie haard en met eet-gedeelte, er zijn 3 dubbele openslaande deuren naar het zonnige terras. Aan één kant van de woning bevinden zich 3 slaapkamers met 2 badkamers, aan de andere kant van de woning is een groot en zeer zonnige studio + extra gastenkamer met 3e badkamer, bij de ruime entree bevindt zich de 5e slaapkamer of bureau-ruimte en een separaat toilet. Inpandig is tevens een grote garage.

Dit huis biedt u gelegenheid voor zeer divers gebruik, zowel voor uzelf als voor uw toekomstige gasten. Een bovengronds zwembad staat reeds in de tuin, maar er is ook ruimschoots  mogelijkheid om een ingegraven zwembad te bouwen. De grond rondom het huis huis is bebouwbaar, een extra woning, gîtes of werkplaats is mogelijk.

De villa is 30 jaar geleden gebouwd en wordt verkocht in de originele staat, hetgeen betekent dat u zelf het huis naar eigen smaak kunt aanpassen aan de huidige normen, bij de prijsbepaling is hier al rekening mee gehouden. De mooie lokatie, de perfecte ligging en het fantastische uitzicht maken deze woning een unieke aankoop.

Het huis wordt centraal verwarmd middels olie, de verwarmingsketel is ongeveer 1,5 jaar oud. Er zijn 2 warm water boilers, waarvan 1 een half jaar oud. Het afvalwater wordt opgevangen in een septische put die in de tuin is ingegraven. De taxe foncière bedraagt ca 800 euro per jaar.

Azillanet is een rustig dorpje midden in de mooie Minervois met z’n glooiende wijnvelden, ca 40 minuten van Carcassonne en Béziers, 1 uur van de Mediterrane stranden en 10 minuten van het Canal du Midi.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Comments are closed.