Charmante woning in goede staat met bijgebouw en groot terrein, VERKOCHT

 Dit charmante huis is ca 300 jaar oud en gerenoveerd in 1990. Op de begane grond treft u een grote, woonkamer van 43 m2 met haard, een ruime keuken van 10 m2, twee slaapkamers van ca 10 m2 elk plus een badkamer en separaat toilet. Op de etage bevindt zich de 3e slaapkamer van 17 m2. Souterrain is er een grote ruimte (ca 60 m2) die uitkomt op de binnenplaats.

Het bijgebouw heeft een nieuw dak (2003), het interieur is echter nog geheel in te richten en bestaat uit 2 vertrekken van elk 30 m2 plus 2 “caves” die sousterrain gelegen zijn. Dit deel is zeer geschikt om in te richten als vriendenverblijf.

De tuin biedt plaats aan meerdere fruitbomen en een tuin. Er zijn twee parkeerplaatsen, drie kelders, een oorspronkelijk ondergronds waterreservoir met pomp en een traditionele broodoven.

Het dak is geïsoleerd, er is gedeeltelijk dubbel glas en nieuwe houten luiken. Er is elektrische verwarming en verarming middels de haard. Ook is er aansluiting op het riool.

Het huis is gebouwd uit natuursteen en was oorspronkelijk een schapenschuur. Het is met smaak gerenoveerd met veel oog voor originele details en goed onderhouden. De salon heeft een gewelfd plafond en een grote ingebouwde open haard. De ruime keuken is vierkant van vorm, er is een apart toilet, een badkamer met bad, bidet en wastafel en drie slaapkamers, waarvan 1 op de etage. Het terras van 32 vierkante meter biedt een mooi uitzicht en is omrand met een pergola met rode wingerd.

Het pand ligt in beschermd natuurgebied in Zuid-Frankrijk, in het Parc Naturel Regional des Grands Causses en wordt omgeven door prachtige natuur, in het voorjaar veel zeldzame wilde bloemen. Gelegen aan de rand van het dorp Le Clapier.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

 

Comments are closed.