Herenhuis met B&B en privé appartement in omgeving Sommières, vraagprijs 750.000 euro

Prachtige en geheel gerenoveerd herenhuis met romantische gastenkamers, kleine tuin en twee zwembaden, dichtbij Sommières.

Ideaal gelegen in een levendig dorp tussen Nimes en Montpellier, een authentiek en smaakvol ingericht herenhuis van 460 m2, met 5 gastenkamers, een 4 persoons gîte en een privé appartement.

De entree leidt door de kleine en aangename tuin met gasten-zwembad naar de fraaie voordeur, een brede gang voert naar de monumentale trap. Links van de gang is gastenkamer 1, rechts van de gang is een klein appartement dat als gîte dienst doet en ruimte geeft aan 4 tot 5 personen.
Op de 1e etage bevindt zich het kantoor evenals het privé appartement met zeer grote en lichte living (80 m2) met open haard en toegang tot een binnenplaats met privé zwembad (mogelijkheid om te overdekken), intieme salon met balkon en prachtig uitzicht, ruime woonkeuken, 1 grote privé slaapkamer met badkamer, dressing en bergruimte. Eveneens op de 1e etage vindt u gastenkamer 2.
De monumentale trap leidt u verder naar de 2e etage, waar u gastenkamer 3, 4 en 5 treft. 
Alle gastenkamers zijn ruim, licht en uiterst goed verzorgd, ze zijn volgens een thema ingericht, en hebben allemaal een comfortabele privé badkamer. Desgewenst kan de grote woonkamer met open haard worden gebruikt als leef- en eetruimte voor de gasten.

Op de begane grond is een doorgang naar de grote garage (ca 130 m2) en de linnenkamer (ca 60 m2). Tegenover het pand is ruimschoots parkeergelegenheid voor alle gasten.
Het authentieke dorp is zeer levendig en heeft zijn “Gardiaanse” tradities behouden. Er zijn meerdere winkels en diverse restaurants en bars en het dorp heeft dan ook een regiofunctie. Direct buiten het dorp is gelegenheid om te baden langs de rivier.

De ideale ligging verzekert een goede bereikbaarheid vanuit zowel Montpellier als Nîmes, beide steden hebben een internationaal vliegveld en TGV station. De autoroute is op 10 minuten rijden en de mediterrane stranden op een halfuur rijden afstand.

Dit pand geeft u goede mogelijkheden voor serieuze inkomsten uit een activiteit als chambres d’hôte, table d’hôte en gîte verhuur, naast een prachtige plek om zelf het hele jaar door te mogen wonen. Wacht niet, maar neem contact met ons op voor meer informatie en een bezoekafspraak.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Vraagprijs inclusief makelaarscommissie te betalen door de verkoper, berekend volgens deze staffel (klik).

Comments are closed.