Gerenoveerde voormalige wijn-cave vlakbij de Middellandse zee, vraagprijs € 698.000

Tussen Narbonne en Perpignan in de omgeving van Sigean en dicht bij de Middellandse Zee, een gerenoveerde wijn-cave uit de 19e eeuw (1850) met 370 m² leefruimte in natuursteen in het hart van het stadje, met bijgebouwen in een tuin van 1.160 m2 met olijfbomen.

Op de begane grond: een grote woonkamer van ca 100 m2 met stenen muren en open haard, ingerichte keuken en een kantoor. 2 slaapkamers, badkamer met douche, badkamer met bad, kleedkamer en pantry. De etage van 190 m2 is nog niet ingericht, het is mogelijk om hier meer kamers en badkamers te maken. Een zelfstandige toegang naar dit niveau kan worden gemaakt vanaf de begane grond met een trap en deur.

Een beschut terras van 40 m2 geeft uitzicht over de tuin en olijfbomen. Het is mogelijk in de tuin een zwembad aan te leggen vrij van inkijk.

In deze voormalige wijnmakerij, in het hart van de stad, zijn materialen van hoge kwaliteit toegepast door de lokale ambachtslieden (kozijnen met dubbele beglazing, open haard, natuurstenen, terracotta tegels, ingerichte luxe keuken).

Dit gerenoveerde pand ligt in een toeristische omgeving (Narbonne, Perpignan, het dierenpark “Réserve Africaine” (wereldwijd bekend), regionale park van Narbonne, Middellandse Zee) en kan tegen geringe kosten worden omgebouwd tot B&B kamers. Winkels zijn in de buurt. Snelweg op 10 km, luchthaven 47 km, TGV station 47 km, mediterrane stranden (5 km), Robine kanaal (tak van de Canal du Midi).

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Comments are closed.