Prachtige 18e eeuwse, natuurstenen Mas met 4 gites, onder compromis

Een unieke 18e eeuwse Mas omgebouwd tot woonhuis met 3 slaapkamers plus 4 luxe gastenappartementen rondom een grote binnenplaats, een zonnige tuin van 1100 m2 met groot zwembad, gasten-parkeerplaatsen en garage, rustig gelegen aan de rand van een klein gehucht met wijds uitzicht, op slechts 7 km van Uzès. Het geheel is in perfecte staat een heeft een actuele opbrengst uit gîtes verhuur van € 60 000.

  • 6 km vanaf Uzès, Gard
  • 18e eeuws, gerenoveerd
  • terrein 2500 m2
  • woonoppervlak 310 m2
  • 4 gastenverblijven
  • groot zwembad
  • rustig gelegen met uitzicht

Woonhuis
Het charmante woonhuis is smaakvol vormgegeven en goed onderhouden. Een poort geeft toegang tot de afgesloten natuurstenen binnenplaats waaraan het woonhuis en de gîtes liggen. Het woonhuis wordt betreden via het grote overdekte terras. Tevens is er een tweede ingang vanaf de weg naar de bijkeuken op de benedenverdieping.
De begane grond biedt een lichte living (40 m2) met wijds uitzicht, een eetkamer met een semi-professionele keuken (35 m2), en een groot overdekte terras (30 m2) met ruimte voor een eettafel voor 10 personen.
Op de eerste verdieping vindt u de master-bedroom met privé badkamer (26 m2) (badkamer met douche, dubbele wastafel, WC en bidet), 2 slaapkamers (11 en 13 m2) en een tweede badkamer (douche en dubbele wastafel) plus een separaat gastentoilet met fonteintje, alle slaapkamers hebben dubbele inbouw kasten.
Op de benedenverdieping vindt u de voormalige caves, welke nu in gebruik zijn als linnenkamer, bijkeuken (met buitendeur), opslag en verwarmingsruimte.
Aan de andere kant van de binnenplaats staat de garage met veel extra berg- en werkruimte.

4 Gastenappartementen (35, 40, 50, 60 m2)
De 4 luxe gastenappartementen zijn elk ingericht voor 2 personen, met ingerichte keuken, een separate slaapkamer en een afgescheiden terras op de binnenplaats. Deze gîtes zijn met de grootste zorg ingericht en goed onderhouden en getuigen van fijne smaak en keuze voor mooie materialen. Alle gasten hebben toegang tot de mediterrane tuin met zwembad.
De gîtes worden gemeubileerd verkocht.

Terrein 2500 m2
De woningen liggen rondom de binnenplaats van ca 300 m2 met twee niveaus. De natuurstenen gebouwen, trappetjes en muurtjes verhogen de intieme sfeer.
De mediterrane tuin van ca 1100 m2 is rijk begroeid met oude bomen en biedt een mooi aangelegd grasveld. Hier vindt u het heerlijke zwembad (10x5m 1,40m diep) met terras en kunt u genieten van de absolute rust en het panoramisch uitzicht op de omliggende natuur. Vanaf hier kijkt u tot aan de Mont Ventoux.
Een verzorgd terrein van ca 700 m2 biedt voldoende parkeer gelegenheid voor bewoners en gasten.

Situatie
Dit heerlijke eigendom ligt op slechts 7 km van de historische plaats Uzès, midden in het mooie departement de Gard, op 20 minuten van de autoroute, 30 minuten vanaf Nîmes met TGV station, 40 minuten van Orange en Avignon, 1 uur van Montpellieren de Meditterrane stranden.

Klik hier voor aanvullende informatie

Vraagprijs inclusief makelaarscommissie te betalen door de verkoper, berekend volgens deze staffel (klik).

Comments are closed.