Elegant herenhuis met tuin en zwembad omgeving Narbonne, vraagprijs 650.000 euro

Prachtig herenhuis uit 1824 in zeer goede staat, gelegen in het centrum van een dorp, met tuin en zwembad. Tussen Narbonne (17 km) en het Canal du Midi (3 km), dicht bij de stranden van de Middellandse zee (35 km).

Het elegante pand biedt 450 m2 vloer oppervlak met alle originele details van weleer, zoals marmeren schouwen in alle kamers met goed functionerende open haarden, originele tegelvloeren in goede staat, houten parket, bewerkte plafonds, dubbele openslaande binnendeuren met mooie omlijstingen, hardstenen trappen met sierlijke leuning en marmeren wand-elementen in de brede entree.

Vanaf de straatkant leidt een dubbele trap naar de entree met brede centrale gang, met toegang tot 3 mooie ontvangst kamers met elk hun marmeren schouw en dubbele, hoge toegangsdeuren. De salon heeft een mooi houten parket en de eetkamer heeft dubbele openslaande deuren naar het terras in de tuin. De grote woonkeuken heeft een ruime voorraadkast en openslaande deuren naar de tuin.

De natuurstenen trap leidt u naar de eerste etage met eveneens een brede centrale gang, waar de 4 slaapkamers op uitkomen met dubbel openslaande binnendeuren. Elke slaapkamer heeft een privé badkamer en eveneens een marmeren schouw.
Op de 2e etage zijn 4 extra slaapkamers, een grote was- en lingeriekamer en tevens een groot atelier.

De mooi aangelegde tuin van ca 220 m2 biedt een groot en schaduwrijk terras dat toegankelijk is vanuit de woonkeuken evenals vanuit de eetkamer. De tuin is geheel ommuurd, het zwembad (7 x 3,5 m) met tegenstroom is ingenieus aangelegd aan de intieme achterkant van de tuin.

 

  • Omgeving Narbonne
  • geschikt voor B&B
  • terrein ca 400 m2
  • 450 m2 woonoppervlak
  • 8 slaapkamers, 4 badkamers
  • Groot terras, tuin en zwembad
  • Prachtige originele details uit 1824

De snelweg is op 10 km, internationale luchthaven op 60 km, TGV-station op 17 km, Canal du midi op 3 km. Zeer toeristische omgeving, mogelijkheid om B&B te starten.

 

Comments are closed.