Karaktervol natuur-stenen huis in centrum Uzès met tuin, vraagprijs 698.000 euro

 Groot huis van 180 m2, prachtig en degelijk gerenoveerd met mediterrane tuin van ca 800 m2 geheel afgesloten met natuurstenen muur. Op loopafstand van het centrum.

Op tuin-niveau zijn er 2 ingangen in het huis, 1 naar de woonkeuken en 1 naar de bijkeuken. Op deze etage is een grote woonkeuken van 31 m2 met gasfornuis 5-pitten, elektrische oven, magnetron, in het aanrecht een dubbel waterbekken met kokend-water-kraan. Naast de keuken een TV-salon of studeerkamer van ca 24 m2, bijkeuken/was-ruimte en separaat gasten toilet.

Vanuit de keuken is er een trap naar de grote salon (30 m2) met gas-haard op de 1e verdieping. Deze salon is zeer licht vanwege de vele ramen aan 3 zijden.
De brede gang heeft een opvallende raam-partij met wijds uitzicht en een buitendeur die met een stenen trap naar de tuin leidt.
Grote suite (30 m2) met dubbele badkamer (ligbad, twee wastafels, ruime douche italienne en toilet) en inloop kast.

Op de 2e etage zijn 2 ruime slaapkamers met 2e badkamer en separaat toilet. Hier is ook de toegang (met uitschuif-trap) naar de zolder, waarvan een gedeelte op stahoogte, met kleine extra kamer en met veel bergruimte.

De garage (ca 30 m2) bevindt zich op straat-niveau en heeft een binnentrap naar de woon-etage op tuin-niveau. Naast parkeer ruimte is er volop werk- en opslagruimte in de garage plus water-aansluiting en elektriciteit.

Het huis heeft centrale verwarming op leiding-gas.

De mooie en grote tuin van 800 m2 is met zorg aangelegd en goed onderhouden. Paden leiden tussen de perken door met rozen en mediterrane beplanting. Diverse (fruit)bomen bieden schaduw plekken in de warme zomers. Een fontein met bassin, waterput met pomp voor de bevloeiing, diverse terrassen, een bijgebouwtje dat dienst doet als zomerkeuken en mooi begroeide pergola met terras. De aanleg van een zwembad is mogelijk, een spa is reeds geïnstalleerd.

Het huis ligt langs één van de toegangswegen naar het centrum, in een beschermd stads-deel met monumenten status. Op loopafstand, ca 200 m, ligt het “Place aux Herbes”, een romantisch plein met gezellige terrassen, waar het heerlijk toeven is. Uzès heeft een beroemde wekelijkse markt, veel horeca en een keur aan winkeltjes. Het ligt op 30 minuten van Nimes met TGV station en vliegveld en 30 minuten van de autoweg A9.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Comments are closed.